Over ons

Beyond Now is een fris bedrijf met meer dan twintig jaar ervaring in conceptontwikkeling en visiestudies in de woningmarkt en met meer dan tien jaar ervaring in het organiseren van buitenlandse studiereizen. Eén van onze speerpunten is de seniorenmarkt.

Onze kernwaarden: ambitieus, empatisch, co-creatiefprikkelend.

De adviseurs van Beyond Now zijn woonwensenexperts. Wij zijn voortdurend bezig met het blootleggen van de woonwensen en latente behoeften van bewoners. Vervolgens maken we de vertaalslag naar verleidelijke woonconcepten en woonproducten.

What’s in a name… Wij laten ons niet beperken door de gebruikelijke kaders, vastgeroeste patronen en bestaande oplossingen van vandaag de dag. Dus niet: zo doen we het nooit, maar wel: hoe kan het dan? Bijvoorbeeld door de kansen die nieuwe trends bieden aan te grijpen voor alternatieve businessmodellen, de koppeling te maken met andere sectoren en de gevoelswaarden naast de ratio een plek te geven. Zo helpen wij gemeenten, beleggers, corporaties en projectontwikkelaars om meer haalbaar en meer mogelijk te maken.

Als kleine en flexibele organisatie staat Beyond Now altijd open voor samenwerking en het betrekken van andere partijen met specifieke expertise.

Beyond Now: Alex Sievers (CV , Contact) en Annelies van der Nagel (CV , Contact)

collage-klein

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *