Curriculum Vitae Annelies van der Nagel

annelies linkedin zoomMede-eigenaar / adviseur Beyond Now 

Samengevat: zien, ontdekken en aangrijpen van marktkansen voor nieuwe woningen en woonconcepten. Creatieve geest die briljante ideeën graag vertaalt naar overtuigende en realiseerbare plannen. Empatisch. Sterk in procesbegeleiding. Verbinder pur sang.

Al jaren houd ik mij bezig met marktonderzoek, conceptontwikkeling, doelgroepen en leefstijlen, marketing / het ‘vinden en binden’ van potentiële klanten – onder meer door vroegtijdig met hen in gesprek te gaan – en brainstormen over nieuwe marktkansen en ontwikkelstrategieën. Soms gaat het om nieuwe huizen en buurten, soms over bestaande gebouwen en gebieden. Door mijn achtergrond ben ik in staat opgaven in bredere context en vanuit verschillende relevante invalshoeken te benaderen. De (latente) vraag van de woonconsument staat bij mij altijd centraal, omdat ik geloof dat dit tot de meest gewaardeerde woningen en woonomgevingen leidt.

Persoonlijke interesses:

Bijzondere concepten op gebieds- en gebouwniveau, creatieve vastgoed- en gebiedsontwikkeling, vraaggestuurd ontwikkelen en vermarkten, praten met bewoners, woonconsumenten, vakgenoten en de rest van de mensheid, nieuwe mensen leren kennen, samenwerken, concept- en projectontwikkeling in het buitenland, stedentrips, mooie reizen naar onontgonnen oorden, Nepal, wintersport, vrienden, salsa, tennis, warme zomeravonden, lekker veel koffie.

Nevenactiviteiten:

Bestuur Stichting Portes Beheer – Portefeuillehouder Verhuur (2017 – heden)

Bestuur Jong Onroerend Goed Utrecht (JOU) – Bestuurslid / Voorzitter (2012 – 2015)

Voorgaande functies:

Adviseur, Inbo (2009 – 2013)

Projectmedewerker Utrecht 2018, Gemeente Utrecht (2008 – 2009)

Opleidingen:

Entrepeneurship & Marketing (Open Circles Academy)

Leergang Projectontwikkeling (NEPROM)

Master Urban Geography (Universiteit Utrecht)

Bachelor Sociale Geografie (Universiteit Utrecht)

1 reactie

Carla Birza · 21/10/2020 op 17:53

Hoorde van je ex buren uit Laren Dik en Yvonne Van Buuren. Vind het idee van kleine leefgroepen met eigen leefplek en menging van leeftijden enz interessant

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.