Curriculum Vitae Alex Sievers

9459_Alex Sievers lowres

Oprichter / Eigenaar Beyond Now, vanaf 2013

Voorzitter Stichting Vitaal&Zo, vanaf 2016. Vitaal&Zo biedt hospitalitymanagement om senioren te faciliteren in aantrekkelijk wonen en leven.

Partner ActivAge Groep vanaf 2013. De ActivAge groep is een netwerk van professionals dat vorm geeft aan een gedeelde passie: een bijdrage leveren aan goed ouder worden in een samenleving voor alle generaties.

Voorzitter Stichting 2openeyes, vanaf 2013-2018. 2openeyes is het internationale netwerk dat zich richt op sociale innovatie en economisch perspectief in onze participatiesamenleving.

Ontwikkelaar Soulife, van 2009-2013. Soulife is een platform voor vraaggestuurd wonen.

Voorzitter MCD Kennisnetwerk, 2005-2011. Kennisnetwerk Gebiedsontwikkeling.

Partner-adviseur Inbo, van 1997-2013. Bureau voor architectuur, stedenbouw, advies en bouwkunde.

Onderzoeker bij Rigo Research en Advies, 1991-1997

Freelance adviseur bij de Rijksgebouwendienst, 1989

Opleiding:

Studie Bouwkunde aan de Technische Universiteit Delft (1988), Projectmanagement aan PHTOAmsterdam (1995), Masteropleiding City Developer aan de Erasmus Universiteit en TU Delft (2005).

Werkvelden:

Alles rond senioren en wonen, wonen, welzijn en zorg, vraaggestuurd wonen, vinden en binden van woonconsumenten, concept- en projectontwikkeling, gebiedsmarketing en integrale gebiedsontwikkeling, visie- en strategieontwikkeling, beleids- en marktadvies op het gebied van wonen en bewoners, organisatie studiereizen en coaching.

Recente projecten:

Conceptontwikkelaar Happy Hungary Senior Living, Projectleider Dorpsplein Mierlo-Hout, Projectleider Herbestemming Città Romana, Projectleider Toekomst van het verpleeghuis Alphonsus, Projectleider TOMMY, Initiatiefnemer Senior Smart Living / Seniorenstad en ParkEntree, Procesbegeleider Geworteld wonen, Ontwikkelaar Woonlastenfonds, Procesmanager woongemeenschap Qabila in Utrecht, Zo wil ik wel 150 worden, Hergebruik in Almere OosterwoldPrioritering woningprogramma Katwijk, Bewonerspanels Centrumplan Vlijmen, Regionale Woonvisie Samenwerkingsverband Regio Eindhoven, Verstedelijkingsvisie Stadsregio Arnhem-Nijmegen, SoulifeWolf, Grijs kleurt de Stad, Organisator Studiereizen VS, Japan, Scandinavië, Duitsland.

Nevenactiviteiten:

Lid Marktpartijenoverleg gemeente Enschede, lid MCD Kennisnetwerk, fotograaf.

1 reactie

Avatar

Majel Tromp · 31/01/2017 op 14:37

Beste Alex en Annelies,
Om maar met de deur in huis te vallen, graag zou ik eens met een van jullie om de tafel gaan zitten.
Ik ben bezig met een Jong/ouderen woonconcept Marigold, waar de spil het hart van het plan is waar diverse functies in zitten.
Mijn plan en waar jullie meebezig zijn bij ParkEntree zitten veel overeenkomsten.
Ik heb net weer een gesprek gehad met Pinnacle over WesterparkWest en wat daar eventueel mogelijk is.
Om mijn plan, ook financieel nog beter te onderbouwen, zoek ik naar partijen met ervaring of met dezelfde ideeen. Graag hoor ik of jullie tijd hebben om met me te sparren.
Hartelijke groet,
Majel Tromp, 0653552669

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.