De concepten die we onder de noemer attractief & samenredzaam hebben ontwikkeld zijn opgezet vanuit de wensen en eisen van de wat oudere doelgroep. Een doelgroep die over het algemeen nog niet met zorg bezig is, maar die wel in een levensfase is beland waarbij de kinderen het huis uit zijn, en waarbij maatschappelijke waarden zeker zo belangrijk zijn als de economische. We werken aan vijf, net wat verschillende concepten:

  • Senior smart living
  • Buurtschap De Deel
  • Happy Hungary
  • Solivita
  • Quokka

SENIOR SMART LIVING

In Senior Smart Living staan de uitwerking van de kernwaarden verbinden, genieten en ontplooien in een comfortabele en inspirerende woonomgeving centraal. Senior Smart Living faciliteert actieve senioren met een uitdagende buurt en een toegesneden hospitality. ParkEntree in Schiedam is met 89 woningen en een lounge het eerste gerealiseerde voorbeeld van een Senior Smart Living omgeving.

BUURTSCHAP DE DEEL

Buurtschap De Deel in Nieuwleusen is een kleinschalig hofconcept voor medioren en senioren die gemeenschapszin hoog in het vaandel hebben staan. In Buurtschap De Deel realiseren we 20 gelijkvloerse woningen rond een mandelige buitenruimte. Parkeren gebeurt buiten het gemeenschappelijke hof, waardoor er sprake is van een optimale groene beleving.

HAPPY HUNGARY

In Hongarije werken we aan de ontwikkeling van een landgoed gericht op senioren in Kunadacs.

SOLIVITA

Een nieuwe, comfortabele, mediterrane bungalow in een buurt waar je je geen moment hoeft te vervelen… (maar dat mag wel). Heerlijk zwemmen in de ‘community pool’. Of een boekje lezen in de hangmat, met uitzicht op het ruige berglandschap. (Eindelijk) de tijd nemen voor je hobby’s. ’s Ochtends vroeg wandelen in de natuur of een balletje slaan met vrienden. Later op de dag borrelen met de buren op één van de vele beschaduwde terrassen. En tot laat dineren op straat in Murcia of Alicante.

En dat alles terwijl de zon schijnt. 

BIENVENIDOS in Solivita, dé community voor vitaal, ondernemend en onbezorgd leven met 50-plussers.

Met Solivita werken wij aan woonomgevingen waarin ontmoetingen centraal staan, mensen elkaar kunnen vertrouwen en iets voor elkaar over hebben. Omdat er in onze snel veranderende samenleving behoefte is aan leefomgevingen die enerzijds activeren en stimuleren en anderzijds faciliteren om net wat meer mogelijk te maken. Solivita gaat niet per se over zorg, alhoewel thuiszorg wel een plek heeft in het concept. Solivita is vooral gericht op preventie door de insteek op community.

QUOKKA

Quokka Bungalow is ons concept voor een grondgebonden, gelijkvloerse en compacte bungalow met de ruimtebeleving van een villa. De doelgroep van Quokka Bungalow laat een ruime eengezinswoning / tweekapper / vrijstaande woning achter met teveel overbodige kamers nu de kinderen het huis uit zijn.