Visie

Beyond Now werkt enthousiast aan een inclusieve samenleving door communities en andere woonomgevingen te ontwikkelen vanuit de wensen en eisen van mensen. In onze optiek wordt die inclusieve kwaliteit met name vormgegeven op basis van de kracht van de buurtbewoners. Dat houdt ook in dat wij vrijwel altijd in cocreatie werken met verschillende doelgroepen en stakeholders. Groen, gezond en gastvrij.

Wij merken ook dat als je woonproducten maakt die mensen in het hart raken, deze mensen makkelijker te verleiden zijn en ook nog eens je ambassadeur worden. Dat past bij onze houding: we ontwikkelen veel liever aantrekkelijke woonomgevingen dan alleen maar geschikte woningen. Zo’n aantrekkelijke omgeving nodigt de bewoners veel meer uit om actief te participeren in de samenleving, om om te zien naar elkaar en is nog eens duurzamer ook.

Kernactiviteit van Beyond Now is het achterhalen van de wensen van mensen en deze wensen toe te passen in de concept- of projectontwikkeling. Daarbij gaat het niet alleen om de uitgesproken woonwensen, maar nadrukkelijk ook om de latente behoeften. We doen dit door continu alert te zijn op (nieuwe) trends in de samenleving, door de juiste gesprekstechnieken toe te passen tijdens workshops, interviews of woonateliers en door ideeën en ontwikkelrichtingen te toetsen bij focusgroepen die we samenstellen op basis van doelgroepprofielen. Vervolgens zien wij het als de taak van ons, professionals, om de vertaalslag te maken naar realistische en verleidende woonconcepten en –producten. Afhankelijk van de wensen van de doelgroep heeft de potentiële koper of huurder daarbij ook een grote of kleinere rol. Bijvoorbeeld in de vorm van cocreatie. Met die betrokkenheid ‘op maat’ binden we hen tegelijkertijd aan het project.

Missie

Waar gaan we voor in ons werk? Het is onze missie om de volgende aspecten waar te maken:

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.