In Nieuwleusen wordt gewerkt aan een nieuwe en bijzondere woonbuurt: Buurtschap De Deel. Op deze plek, waar nu nog een partycentrum huist, komen straks 21 koopwoningen. Woningen die voor veel mensen aantrekkelijk zijn, maar vooral ook voor medioren en senioren. Alle woningen hebben een gelijkvloerse plattegrond met beneden twee kamers, een keuken, een badkamer en een terras. Op de verdieping is ruimte voor een derde, of zelfs vierde kamer. De woningen liggen geschakeld om een groen hof dat gezamenlijk eigendom wordt van alle bewoners.

Op dinsdagavond 17 mei organiseren we van 19:00-21:00 uur op de locatie een inloopavond om belangstellenden te informeren over het plan, de woningen, de globale prijzen, het proces en de planning. Op 17 mei is er ook de eerste mogelijkheid om voor in te schrijven, mocht u serieuze belangstelling hebben in een woning. 

Graag nodigen we u uit in het huidige partycentrum De Deel, Den Hulst 180 te Nieuwleusen. U bent van harte welkom! Een bericht van uw komst via alex@beyondnow.nl stellen we op prijs.