PARKENTREE

MEER DAN ALLEEN THUISKOMEN

vogelvlucht

ParkEntree is een oase van rust en ruimte waar u geniet in een moderne, gelijkvloerse woning in een omgeving die volop ruimte biedt voor ontspanning en ontplooiing. De woonbuurt ligt op de scheidslijn van stad en park, goed ontsloten per fiets, tram, metro, trein en auto. U woont hier in een comfortabel eigentijds appartement met ruim balkon of bungalow met vele plussen.

Geen grote, bewerkelijke tuin meer, maar een ruim, goed bezond terras grenzend aan de binnentuin. U beleeft vanuit uw woning veel groen, zonder dat u zelf de last hebt dit alles te onderhouden. Natuurlijk zet u uw stoeltje best een keer in die binnentuin als de zon daar lekker schijnt of u veel vrienden over de vloer hebt en wat meer ruimte buiten kunt gebruiken.

De Lounge is het kloppend hart van ParkEntree. Hier voelt u zich thuis in de beslotenheid van uw buurt. Een keertje samen met buren of vrienden koken en eten? Een partijtje biljart, potje bridge of schilderen? Dat doet u hier. Hier treft u ‘buren voor het leven’, met wie u ’s middags of ’s avonds nog even ontspant. En voor dat feestje met vrienden of die gezellige familie barbecue hoeft u niet meer op zoek naar een geschikte plek. Ook dat doet u hier. En reken maar dat uw gasten jaloers zullen zijn.

Naast een hoog niveau van comfort en ruimte, biedt ParkEntree u het comfort van een gastvrouw of -heer die mede zorg draagt voor het reilen en zeilen in ParkEntree. Maar u mag hier natuurlijk ook zelf uw steentje aan bijdragen. Klik hier om meer te lezen over de gastvrouw/heer en de Lounge.

Met ParkEntree zetten we zo de eerste in Nederland neer voor actieve senioren die uit het leven willen blijven halen wat erin zit. Een omgeving waarin veel kan, maar niets hoeft. Waarin u volop in verbinding blijft. En waarin u simpelweg geniet van iedere dag. Nu, en ook straks. Wonen met een Plus, noemen we dat.

FACILITEITEN

  • ParkEntree Lounge met semi-professionele keuken en ruim terras
  • Binnentuin als verlengde van uw eigen goed bezonde en beschutte terras
  • Glasvezelaansluiting
  • Zonnepanelen
  • ‘Smart’ huisbesturing
  • Parkeervoorzieningen met mogelijkheid van een elektrische laadpaal
  • Externe berging voorzien van elektra met mogelijkheid opladen van bijvoorbeeld een e-bike
  • Tramhalte in de directe nabijheid
  • Beatrixpark direct om de hoek

BENT U GEÏNTERESSEERD IN WONEN IN PARKENTREE?

En wilt u hierover meer weten? Schrijf u dan in als belangstellende. Na ontvangst van uw gegevens, houden wij u op de hoogte.