Onze vraaggestuurde houding

Wij zijn ervan overtuigd dat als mensen prettig wonen dat twee prachtige effecten heeft. 1) De mensen zijn gelukkiger en actiever in de samenleving, en 2) de economie en de woningmarkt varen er wel bij. Vanuit die wetenschap geloven wij dat vraaggestuurd ontwikkelen en beheren van groot belang is in onze samenleving. De kracht van Beyond Now ligt daarbij in het bezien van marktkansen vanuit de woonconsument en het vinden en binden van de woonconsument om (met hen) te komen tot een haalbaar en toekomstgericht concept en project.

Focus op hardware, software, orgware

Wij hechten in het welslagen van onze projecten belang aan de combinatie van hardware, software en orgware. Waar we als land al eeuwenlang goed zijn in de hardware van woningontwikkeling (stenen, , prijs, vierkante meters, materialen e.d.) en ons de laatste tien, vijftien jaar op het pad van de software (context, verhaal, imago, cohesie e.d.) zijn gaan begeven, zien wij in de nabije toekomst de kracht van de orgware (zeggenschap, marketing, beheer e.d.) als doorslaggevend. Daarbij hoort in onze optiek ook het op het juiste moment betrekken van de woonconsument in het ontwikkelproces, passend bij de wensen en leefstijl van de betreffende doelgroep.

Vanuit eenzelfde benadering werken we ook aan marktstudies en marktadviezen, conceptontwikkeling, vastgoed- en ontwikkelstrategieën, woonvisies, doelgroepenadvies en het vinden en binden van woonconsumenten.

Zorg, welzijn, recreatie en werkomgevingen

De hiervoor genoemde houding laat Beyond Now ook zien in andere vastgoedmarkten dan wonen. Met name in de hoek van zorg, welzijn en recreatie zijn we ervaren. In elke vastgoedmarkt richten wij ons op de wensen en eisen van de klant, om te kunnen komen tot een zo passend en aantrekkelijk mogelijk product.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.