Beyond Now organiseert enkele keren per jaar studiereizen en werkbezoeken in binnen- en buitenland. Dat doen we helemaal op maat voor uw organisatie, voor kleinere of grotere groepen, en ook op eigen initiatief, waarbij we deelnemers uitnodigen uit ons netwerk. Enkele thema’s komen vaker in onze studiereizen naar voren dan andere: stedelijke ontwikkeling, sociale duurzaamheid en ondernemerschap, marketing, vraaggerichte vastgoedontwikkeling en beheer, bijzondere woon- en leefconcepten, welzijn en zorg, duurzaamheid, architectuur en cultuur. Naast aandacht voor het inhoudelijke aspect in de diverse bezoeken en gesprekken geven we ruimte voor interactie tussen de deelnemers. Wij ontzorgen u door te zorgen voor goede hotels, prettige restaurants en een zo gestroomlijnd mogelijk vervoer. Afhankelijk van uw wens zijn wij op de achtergrond aanwezig in het reisgezelschap, of maken daarvan meer deel uit, in een setting die naar wens meer zakelijk of juist meer informeel is.

De afgelopen jaren zijn we vaak in Noord Amerika geweest, in Duitsland en de Scandinavische landen. Zo organiseerden we in de VS studiereizen naar onder meer Florida, Arizona, Detroit, Chicago, New York, Philadelphia, Seattle, Las Vegas, San Francisco en Los Angeles; in Canada naar Vancouver en Toronto; in Duitsland naar Leipzig, Dresden, Berlijn, Magdeburg en Düsseldorf; en in Scandinavië naar Aarhus, Silkeborg en Kopenhagen (Denemarken), Helsinki (Finland) en Stockholm (Zweden). En ook in Nederland organiseerden we verschillende projectbezoeken langs opvallende en prikkelende referentieprojecten.

Agenda 2020

Voor 2020 staat er op dit moment twee buitenlandse studiereizen geprogrammeerd

22-28 maart 2020: Seattle en Phoenix (VS): community development, actieve senioren, welzijn en zorg

4-14 oktober 2020: Gelukkig oud worden in Japan: Tokyo, Kanazawa, Kyoto en de Blue Zone Okinawa.

Enkele recente studiereizen

6-17 april 2019: Gelukkig oud worden in Japan: Tokyo, Kanazawa, Kyoto en de Blue Zone Okinawa.

3-7 juni 2017: New York (VS) – Urban Farming

4-7 mei 2017: Aarhus (Denemarken) – stedelijke ontwikkeling

19-25 maart 2016: Vancouver (Canada) en Phoenix (VS) – Marketing en Management. Lees hier het verslag van deze reis.

15-19 november 2015: Florida (VS) – Communities

24-25 september 2013: Aarhus en Silkeborg (Denemarken) – wonen en zorg

14-20 april 2013: Detroit en Florida (VS)

Urban Spelonking

Om u een beeld te geven van onze studiereizen hebben we hieronder enkele links opgenomen.

Van de studiereizen in 2013 en 2015 naar de VS zijn op onze Pinterest pagina’s enkele sfeerbeelden opgenomen: Detroit en Florida. Beelden gemaakt door enkele deelnemers tijdens de aprilreis van 2013 zijn ook te vinden op Pinterest. Eén van de deelnemers, Jan Luursema, heeft over deze studiereis een blog bijgehouden.

Van de studiereis gericht op wonen, welzijn en zorg naar Helsinki van 2012 is een persoonlijk verslag te lezen van ons bezoek aan de woongroep Loppukiri.

BewarenBewaren

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.