Naast de hiervoor genoemde concrete projecten werken we aan diverse initiatieven:

SOLIVITA

Een nieuwe, comfortabele, mediterrane bungalow in een buurt waar je je geen moment hoeft te vervelen… (maar dat mag wel). Heerlijk zwemmen in de ‘community pool’. Of een boekje lezen in de hangmat, met uitzicht op het ruige berglandschap. (Eindelijk) de tijd nemen voor je hobby’s. ’s Ochtends vroeg wandelen in de natuur of een balletje slaan met vrienden. Later op de dag borrelen met de buren op één van de vele beschaduwde terrassen. En tot laat dineren op straat in Murcia of Alicante.

En dat alles terwijl de zon schijnt. 

BIENVENIDOS in Solivita, dé community voor vitaal, ondernemend en onbezorgd leven met 50-plussers.

Met Solivita werken wij aan woonomgevingen waarin ontmoetingen centraal staan, mensen elkaar kunnen vertrouwen en iets voor elkaar over hebben. Omdat er in onze snel veranderende samenleving behoefte is aan leefomgevingen die enerzijds activeren en stimuleren en anderzijds faciliteren om net wat meer mogelijk te maken. Solivita gaat niet per se over zorg, alhoewel thuiszorg wel een plek heeft in het concept. Solivita is vooral gericht op preventie door de insteek op community.

HAPPY HUNGARY

In Hongarije werken we aan de ontwikkeling van een landgoed gericht op senioren in Kunadacs.

QUOKKA

Quokka Bungalow is ons concept voor een grondgebonden, gelijkvloerse en compacte bungalow met de ruimtebeleving van een villa. De doelgroep van Quokka Bungalow laat een ruime eengezinswoning / tweekapper / vrijstaande woning achter met teveel overbodige kamers nu de kinderen het huis uit zijn.

SEE ME, FEEL ME, TOUCH ME, HEAL ME – TOMMY

TOMMY is een innovatief gezondheids- en hospitalityconcept in een multi-use complex dat wonen combineert met gezondheid, beweging, ontmoeting, wellness, voeding en recycling, en vergroening. De nieuwbouw die we als nieuwe hartkamer in een wijk ontwikkelen is de architectonische vertaling hiervan. Een complex dat inspireert om te bewegen en faciliteert om heerlijk te leven. TOMMY is één van de winnaars van een nominatie in Groningen in de landelijke prijsvraag Who Cares.

EN DAARNAAST …

Vitaal&Zo

Vitaal&Zo is dienstverlener op het vlak van hospitalitymanagement. Vitaal&Zo levert een hospitalitypakket met als doel de bewoners te faciliteren in hun eisen en wensen en om hun woonomgevingen mooi en levendig te houden.

  • de exploitatie van gedeelde voorzieningen
  • de inzet van een hospitalitymanager
  • de conceptbewaking
Vitaal&Zo
Vitaal&Zo