Op dinsdagmiddag 14 oktober belegt de Seniorenraad een bijeenkomst om samen met u na te denken over de ideale woning en woonomgeving voor 55-plussers. Daarmee willen we elkaar en de professionals in het vak inspireren met nieuwe woonideeën.

Als u denkt aan de toekomst, hoe stelt u zich uw woonsituatie dan voor? Woont u over tien jaar nog in uw huidige huis, of bent u inmiddels verhuisd naar een comfortabelere, gelijkvloerse of misschien wel kleinere woning? Wilt u met enkele vrienden een oude villa verbouwen of een leegkomend schoolgebouw? Wilt u wonen tussen jonge gezinnen of zet u liever de bloemetjes buiten met andere 55-plussers? Misschien is Senior Smart Living wel iets voor u? Kortom: in wat voor woning en woonomgeving bent u gelukkig?

Tijdens de bijeenkomst op 14 oktober hoort u over plannen, ambities en ervaringen van

  • Gemeente Baarn
  • Adviesbureau Beyond Now
  • Eemland Wonen.

Daarnaast gaan we met elkaar in gesprek over onze woonwensen, woonideeën, en ideeën over (vrijwilligers)werk, welzijn en zorg. Uw eerste suggesties kunt u alvast kwijt in een korte online enquête. Deze kunt u hier vinden. De resultaten presenteren we dan ook aan u op de 14de.

enquete

Uiteraard gaan we vervolgens na hoe we alle ideeën ook kunnen realiseren in Baarn.

Komt u ook met ons meedenken?

Locatie: “de Leuning”, Oranjestraat 8, Baarn


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.