Samen met Dudok Wonen, Amaris en Habion werken wij aan de herpositionering van het verzorgingshuis Zuiderheide in Hilversum. Deze herpositionering is onderdeel van de herontwikkeling van het complex, die is ingegeven door enerzijds de veranderingen in onze samenleving en regelgeving en anderzijds door de technische staat van het complex.

Beyond Now is op basis van onze kennis van de senioren doelgroepen alsmede trends en woonwensen in het algemeen gevraagd om deze herpositionering te begeleiden. Dat doen we door het team mee te nemen in omdenken, in wensen en eisen van mogelijke nieuwe doelgroepen, in technologische en maatschappelijke ontwikkelingen en de vertaling daarvan in vastgoed. Interessant in de herpositionering is ook de vraag of de eventuele nieuwe doelgroepen dezelfde positieve associatie met de naam Zuiderheide zullen hebben als de huidige bewoners.

Zuiderheide

In de visie van Amaris, Dudok Wonen en Habion ligt voor de nieuwe locatie Zuiderheide de nadruk op ‘wonen’ en ‘ontmoeten’. Uitgangspunten daarbij zijn een gedifferentieerd woningaanbod, optimale zorgverlening aan bewoners en duurzaamheid. Verschillende kwalitatief goede en laagdrempelige voorzieningen ondersteunen de eigen regie van de doelgroepen van straks. Om het gewenste aanbod van voorzieningen mogelijk te maken zoeken de betrokken partijen nauwe samenwerkingen met elkaar en met anderen. Zij willen hun betrokkenheid en diensten zowel richten op de nieuwe locatie als op de omliggende wijk.


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.