Ons project MeeWonen Winterswijk is genomineerd voor de Juryprijs van de Zorgsaamwonen Award! wat een mooie waardering voor het initiatief!

In totaal zijn er zes genomineerden voor de ZorgSaamWonen Award 2023. Er zijn drie genomineerden voor de juryprijs en drie genomineerden voor de publieksprijs. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het seminar ‘Ik zie je buiten’, dat plaatsvindt op woensdag 4 oktober in Hart van Vathorst in Amersfoort. 

De genomineerden voor de juryprijs zijn: 
•    De Brink 2.0
•    MeeWonen Winterswijk
•    Huis Miereveld

De genomineerden voor de publieksprijs zijn:
•    KwilT
•    Griffioen
•    Let’s Bring Colour to our City

MeeWonen Winterswijk is een cocreatie-ontwikkeling waarin we met geïnteresseerde toekomstige bewoners en andere stakeholders een integrale woonvorm hebben ontwikkeld. Een woonmilieu met in principe plaats voor mensen met en zonder beperking, jong en oud. Samenredzaamheid is een kernbegrip. De insteek die we daarbij kiezen is allereerst dat de bewoners elkaar kennen en zich prettig en veilig voelen. Maar ook dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor hun woonomgeving, al dan niet juridisch geborgd. Het zelf organiseren en deelnemen aan activiteiten is een vanzelfsprekende zaak vanuit genoemde aanpak. Maar ook dat de oudere bewoners en bewoners met een beperking zelf kunnen bepalen of, en wat er nodig is aan hulp en of zorg.

Inmiddels is er een mooie locatie beschikbaar in Winterswijk voor MeeWonen. Met onder meer Van Omme & De Groot werken we aan een aantrekkelijke gebiedsontwikkeling waarin MeeWonen een vanzelfsprekende plek krijgt.

Categorieën: Meewonen

Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.