Bij een veranderende woningmarkt horen nieuwe aanpakken. Aan de Bijdorplaan in Zoetermeer is ruimte voor nieuwe woningen. Wat voor woningen er precies komen, dat ligt nog open. Projectontwikkelaar Synchroon wil de marktkansen en ontwikkelmogelijkheden op deze plek op interactieve wijze achterhalen, ofwel in nauwe betrokkenheid met de potentiële doelgroep. Beyond Now helpt het team van Synchroon daarbij.

Kernactiviteit is het achterhalen van de wensen van de potentiële doelgroep en, indien voldoende kansrijk, de toepassing daarvan in een ontwikkelrichting. Daarbij gaat het niet alleen om de uitgesproken woonwensen, maar nadrukkelijk ook om de latente behoeften. Dat betekent dat wij enerzijds de kansen moeten zien die nieuwe trends en ontwikkelingen in de samenleving ons bieden, en anderzijds in interactie met de doelgroep de juiste vragen moeten stellen. Vervolgens zien wij het als taak van ons en andere betrokken professionals om de vertaalslag te maken naar een realistisch en verleidend woonconcept en gewilde woonproducten. Onderdeel van die vertaalslag is ook het ontwikkelproces: op welke manier kunnen en willen potentiële geïnteresseerden in de locatie Bijdorplaan een rol hebben in de verdere planontwikkeling? Door die betrokkenheid af te stemmen op de wensen van de doelgroep, raken geïnteresseerden al vroegtijdig met het project verbonden en worden woningen sneller afgezet.

Via een enquête op www.woont-u-mee.nl heeft een grote groep belangstellenden al hun eerste wensen en ideeën voor de locatie kenbaar gemaakt (Pssssst de ‘groene’ en ‘sociale’ ingrediënten doen het erg goed…). Op donderdag 25 juni organiseren we een bijzondere informatieavond waarbij we met potentiële geïnteresseerden in gesprek gaan over hun woonwensen en de mogelijke vertaalslag daarvan in dit project. Het beoogde resultaat van dit interactieve traject is een marktconforme conceptuele ontwikkelrichting én een eerste groep van geïnteresseerden en ambassadeurs die uitzien naar het vervolg!

 

 

 


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.