See Beyond Now

nieuwsbrief 3 - juni 2014

Beste lezer,

Bijdragen aan woningen en woonomgevingen die verrassen en mensen raken. En iets verder kijken dan gebruikelijk. Dat doen we graag samen met u. In deze themanieuwsbrief besteden we aandacht aan verschillende projecten die we uitvoeren voor en in de seniorenmarkt. Veel leesplezier!

Grijs Kleurt de Stad

Grijs Kleurt de Stad

De partners in Beyond Now hebben meer dan 15 jaar ervaring in projecten gericht op de actieve en minder actieve senior. Waarom? Omdat we vraaggericht werken met deze doelgroep boeiend, zinnig en leuk vinden. Onze visie op dit werkveld hebben we neergelegd in het essay Grijs Kleurt de Stad dat voor abonnees op onze nieuwsbrief gratis te downloaden is.

Wonen en Woondromen

Wonen en Woondromen

In het kader van de update van de woonvisie van Katwijk hebben we een verslag opgesteld van de zaken die naar voren zijn gekomen in de beknopte online enquĂȘte en de bijeenkomsten met 60-plussers op drie locaties binnen de gemeente.

Lees verder ...

New Gold Dream! Kansen op de seniorenmarkt

New Gold Dream! Kansen op de seniorenmarkt

Ga van 8 tot 14 november 2014 met ons mee op studiereis en kom terug met 21 verrassende nieuwe inzichten voor het positioneren, realiseren en exploiteren van succesvolle woonconcepten voor senioren.

Lees verder ...

Bedrijfsplan Attifa Zorg

Bedrijfsplan Attifa Zorg

Attifa Zorg is een Utrechtse zorgorganisatie in oprichting. Zij zien een sterke behoefte aan woonzorgvoorzieningen voor Islamitische ouderen. Attifa (Marokkaans voor genegenheid) Zorg heeft Beyond Now gevraagd hun bedrijfsplan op te stellen en de nieuwe organisatie te positioneren.

Lees verder ...

Lezing voor de Eilandsraden van Caribisch Nederland

Lezing voor de Eilandsraden van Caribisch Nederland

Leuk! Beyond Now is uitgenodigd om haar ervaringen in het ontwikkelen van seniorenconcepten te delen met de Eilandsraadsleden van St. Eustatius, Bonaire en Saba. Het was met name ons project Senior Smart Living dat de aandacht trok van de drie bijzondere gemeenten in Caribisch Nederland.

Lees verder ...

Beyond Now bv, www.beyondnow.nl

06 50685175, alex@beyondnow.nl / 06 53793698, annelies@beyondnow.nl

Heeft u deze nieuwsbrief ongewenst ontvangen? Dan onze excuses. Uitschrijven kan hieronder.