Pakhuis de Zwijger organiseert op 23 mei een avond over wonen voor senioren in Amsterdam Zuidoost. Alex Sievers van Beyond Now is één van de sprekers op deze avond.

https://dezwijger.nl/programma/beter-wonen-voor-senioren

Senioren in Nederland hebben met verschillende uitdagingen te maken, denk aan eenzaamheid of de nood aan zorg in een overbelast zorgsysteem. Het doorstromen naar een woning die past bij hun behoeftes is vooral een uitdaging. Er wordt snel gebouwd om alle groepen die een woning nodig hebben in Zuidoost een plek te bieden, maar hoe staat het ervoor met woningen voor senioren? In dit programma hebben we het over de uitdagingen die senioren ervaren om door te stromen naar een passende woning en bespreken we wat er gedaan moet worden om meer voor senioren te bouwen.


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.