Alle woningen in Ons Groene Stekje zijn verkocht! Dat betekent dat we aankomend voorjaar kunnen starten met de bouw. In het voorjaar van 2025 krijgen de gelukkige kopers de sleutel overhandigd.

Tot die tijd hoeven de toekomstige bewoners niet stil te zitten. Momenteel zijn ze met de aannemer in gesprek over alle mogelijke meer- en maatwerkoplossingen. Rond de zomer gaan wij met ze aan de slag voor de inrichting van de collectieve tuin en de oprichting van de VvE. 

Toekomstige bewoners – een mix van jonge gezinnen en doorstromers – staan te popelen om het nieuwe buurtleven te beginnen!

NB Ons Groene Stekje wordt een kleinschalig, groen, bijzonder en eigentijds woonbuurtje in Joure. Op een collectief erf komen twaalf karakteristieke en duurzame woningen: zes tweekappers en zes zogenaamde schuurwoningen. Als buren ben je hier net iets meer betrokken bij elkaar dan in een doorsnee buurt. Want naast een privétuin beschikt men samen ook nog eens over een grote landschapstuin met prachtig uitzicht over de Fryske landerijen!

Voor meer info, zie www.onsgroenestekje.nl


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.