In het sfeervolle Overijssel is het fijn wonen. Speciaal voor medioren en senioren realiseren we in het gezellige dorp Nieuwleusen een nieuw woonbuurtje. Op een collectief erf komen 20 eigentijdse, duurzame en levensloopbestendige bungalows. Ruime bungalows met een kleine eigen tuin en dakterras, aan een gezamenlijk groen hof. Dit wordt een plek waar mensen een beetje naar elkaar omzien. Nabuurschap. Niet omdat dat moet, maar omdat dat fijn is.

In deze ontwikkeling werken we samen met Boerderij Vastgoed, JYB architecten en Hogeslag Bouw. De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het project en de indiening mbt de omgevingsvergunning. Volgens planning zullen de woningen medio 2024 in de verkoop gaan, waarna de start bouw gepland is voor begin 2025.

Gelijkvloerse woningen

Er is een groeiende vraag naar gelijkvloerse woningen. Alle bungalows in Buurtschap De Deel hebben op de begane grond naast een woonkamer, keuken en toilet, óók een ruime slaapkamer en badkamer. Daarnaast hebben de bungalows een kleine eigen tuin of terras op de begane grond. Op de verdieping is een extra ruime hobby- of logeerkamer aanwezig en een dakterras. 

Brede welvaart

Nieuwleusen is één van de twee grotere kernen van de gemeente Dalfsen, de gemeente die in het onderzoek naar brede welvaart als beste uit de bus kwam. In het AD van 3 augustus 2023. zegt oud-schaatser en inwoner van het dorp Dalfsen, Erben Wennemars, in het interview dat de hechte gemeenschap in combinatie met de ligging vlakbij de stad Zwolle het zo fijn maakt. Hij groeide er op en woont er nu ook al weer jaren met veel plezier met zijn gezin. “Hier kun je tenminste je fiets van het slot laten, zonder dat die wordt gestolen” zegt hij met enige trots.


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.