See Beyond Now

nieuwsbrief 1 - oktober 2013

Beste lezer,

Met plezier presenteert Beyond Now haar eerste nieuwsbrief! Graag delen we elke twee maanden onze passies en inzichten met u. In deze eerste nieuwsbrief stellen we ons aan u voor, vertellen we u over enkele van onze projecten en gedachten, nodigen we u uit voor een studiereis naar een smart city en stellen we u in onze poll een vraag over de woningproductie tot 2020. De resultaten van de poll en wat dat voor ons vakgebied betekent, komen in de volgende nieuwsbrief aan de orde. Wij hopen dat u onze nieuwsbrief wilt blijven ontvangen.

De partners van Beyond Now zijn Alex Sievers en Annelies van der Nagel. Na een lange adviescarrière bij Inbo hebben we dit jaar de stap gemaakt naar ons eigen bedrijf. En dat voelt goed. We hebben de afgelopen maanden al voor meer dan 20 verschillende opdrachtgevers gewerkt en we zijn blij met het vertrouwen dat zij ons schenken.

Onze kracht zit in het schakelen tussen nu en straks...

Lees verder online.

Voorinschrijving Geworteld Wonen van start

Voorinschrijving Geworteld Wonen van start

Geworteld Wonen is het CPO project in RijswijkBuiten dat Beyond Now samen met Inbo, de gemeente Rijswijk en een kerngroep van toekomstige bewoners vormgeeft. Geworteld wonen onderscheidt zich van andere nieuwbouwprojecten door de vraaggerichte aanpak en het karakter van stadslandbouw, een landgoedsetting en een hoge ecologische ambitie.

Lees verder online.

Studiereis naar smart city New Songdo en Seoul

Studiereis naar smart city New Songdo en Seoul

Van 10 tot en met 17 mei 2014 organiseert Beyond Now een studiereis naar Zuid-Korea. Op ons programma staan de smart city New Songdo en de nabijgelegen wereldstad Seoul.

New Songdo is de eerste echte digitale stad ter wereld. In tien jaar gegroeid van nul naar 65.000 inwoners. En allemaal met een smartcard. In New Songdo staat of ...

Lees verder online.

Actualisatie Binnenstadsplan Rotterdam

Actualisatie Binnenstadsplan Rotterdam

Rotterdam maakt een update van ‘Binnenstad als City Lounge’, het binnenstadsplan voor de periode 2008-2020. De afgelopen jaren is er immers veel veranderd in ons land en zijn nieuwe trends opgepopt, zoals collaborative consumption, zelforganisatie en ‘toegang tot’ in plaats van ‘bezit’. Is de uitgezette koers van City Lounge nog steeds de juiste, of zijn veranderingen en nieuwe trends en ...

Lees verder online.

Flex to the Max

Flex to the Max

Er wordt wat afgeflexd tegenwoordig. Medewerkers flexen van het ene bureau naar het andere onder het mom van Het Nieuwe Werken. Zo’n 800.000 ZZP’ers flexen tussen woonkamer, flexwerkplek en café in de stad. En dan zijn er nog de tweepitters en overige flexibele werkers. Flexlerende studenten nog even buiten beschouwing gelaten.

Lekker flexen draait niet alleen om kostenbesparing. Minstens ...

Lees verder online.

Poll: wat wordt de woningproductie tussen 2015 en 2020?

Poll: wat wordt de woningproductie tussen 2015 en 2020?

Sinds 2010 ligt de woningproductie in ons land op een historisch dieptepunt. Tegelijkertijd voorzien het CBS en het PBL tussen 2012 en 2025 een bevolkinggroei in Nederland rond 650.000 inwoners en een nog sterkere groei van het aantal huishoudens (van 7,5 miljoen huishoudens in 2012 naar 8,2 miljoen in 2025). Mondjesmaat klinken bovendien positieve geluiden over de woningmarkt door. ...

Lees verder online.

Beyond Now bv, www.beyondnow.nl

06 50685175, alex@beyondnow.nl / 06 53793698, annelies@beyondnow.nl