Ymere ontwikkelt de aankomende jaren nog zo’n 900 woningen in het markante Tudorpark in Hoofddorp. Een belangrijke doelgroep voor Tudorpark vormen de 55-plussers: een kritische doelgroep met uitgesproken woonwensen, die alleen met aantrekkelijke woningen in een attractieve omgeving te verleiden zijn om de verhuisstap naar Tudorpark te maken. Om die reden wil Ymere deze doelgroep nadrukkelijk vroegtijdig in het planproces betrekken. Beyond Now helpt Ymere hierbij.

In een interactief proces halen we op een enthousiasmerende manier de wensen en eisen van de doelgroep boven tafel. Daarmee zorgen we niet alleen voor inzicht in de succesfactoren en randvoorwaarden voor een succesvolle ontwikkeling, maar ook voor vroegtijdige klantenbinding en ambassadeurschap.

Dat Tudorpark aanspreekt is duidelijk. De enquête die we rond de feestdagen hebben uitgezet is veelvuldig ingevuld. Uw ideale volgende woning? “Een woning waar ik onbezorgd oud kan worden.” Staat uw volgende woning in de voor u vertrouwde gemeenschap of buurt? Niet per se… “Ja,” zegt slechts 14%. Verleiding dus! …Tudorpark? “Mooi!!” Meedenken over uw toekomstige woning? “Ja” – over de plattegrond met name, of over het hele idee achter het project. Auto delen? Over het algemeen: “nee”.

Momenteel zijn we bezig met de voorbereidingen voor het eerste woonatelier waarop we met potentiële geïnteresseerden in gesprek gaan over hun wensbeeld en de doorslaggevende factoren bij een volgende woning. De belevingswereld van de doelgroep is daarbij het uitgangspunt, waarbij we nadrukkelijk ook appelleren aan mogelijke latente behoeften. Daarnaast zullen de deelnemers reageren op de ontwerpen van de architecten die zich vanuit het Architectuurcentrum met vernieuwende woningtypen voor 55+plussers hebben beziggehouden. De sessie vindt plaats op zaterdagochtend 20 februari in het Tudorhouse.


5 reacties

Nieck Ammerlaan · 11/03/2016 op 12:58

Ik begrijp dat er een tweede sessie over de Tudorpark-plannen plaatsvindt in april. Hoe kan ik me aanmelden? is er al een brochure?

    Alex Sievers · 14/03/2016 op 14:59

    Beste Nieck, dank voor de belangstelling. Brochures zijn er nog niet, maar u bent van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij de werksessie op 2 april aanstaande in het Tudorhouse. Deze start om 10.00 uur.

Ellen Jongbloed · 01/05/2016 op 19:24

Ik heb gelezen dat er inspraak bijeenkomsten zijn voor 55+ woningen op het Tudorpark in Hoofddorp graag zou ik als dat mogelijk is hierbij willen aansluiten.

    Alex Sievers · 02/05/2016 op 06:37

    Beste Ellen, dank voor de belangstelling. U bent van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij de werksessie op 4 juni aanstaande in het Tudorhouse. Deze start om 10.00 uur.

Beyond Now helpt Ymere met bedienen 55-plusser in Tudorpark - TudorparkTudorpark · 02/02/2016 op 10:22

[…] Meer weten over Beyond Now? Neem een kijkje op Beyond Now. […]

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.