Beyond Now ontwikkelt, samen met Buiten5, TRAILS, een vernieuwend en kleinschalig leefconcept in de groene setting van Apeldoorn. Vanuit de liefde voor het landschap en de constatering dat we steeds verder van natuur, milieu en fauna af zijn komen te staan, wil TRAILS mens en ecosysteem weer met elkaar vervlechten. Trends als duurzaamheid, slow, gezond leven bevestigen ons standpunt. De naam van ons planconcept verwijst naar de zoektocht naar de natuurlijke kwaliteit die ooit vanzelfsprekend was in ons land, en die we net teveel uit het oog verloren zijn.

earth-home-design

(foto is een referentiebeeld via www.underground-homes.com)

Op basis van de kernwaarden rust, ruimte, originaliteit, respect en vrijheid werken we aan een kleine landschaps- en gebiedsontwikkeling met zeven (recreatie)woningen. Hiermee sluiten we aan bij de woon- en leefvoorkeuren van steeds meer mensen. Uit recent onderzoek komt naar voren dat 10 tot 15% van de Nederlanders landelijk of zeer landelijk wil wonen. Slechts een fractie van deze groep weet deze wens daadwerkelijk te realiseren, vooral omdat we de afgelopen decennia ‘gemiddelde’ woonproducten hebben gebouwd: gemiddelde woningen, met een gemiddelde prijs op een gemiddelde locatie. We kiezen bewust voor een nichemarkt waarin mensen te gast zijn en flora en fauna de vrije loop krijgen.

TRAILS voegt ter versterking van het landschap enkele natuurlijke elementen toe, zoals houtwallen, inheemse beplanting (hier en daar ook ter vervanging van uitheemse soorten) en zichtlijnen. De vijf weidewoningen liggen verzonken in het landschap; de twee boomhuizen torenen juist boven het landschap uit. Het landschap loopt door als je over de woningen loopt of eronderdoor.

Geïnteresseerd in ons project als professional of woningkoper? Wij horen graag van je.


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.