Wilhelminaoord

Hegeman Projectrealisatie werkt aan een nieuw plan voor de Kooimanstraat in Wilhelminaoord. De ambitie is om huizen te maken waar vraag naar is en die bovendien de Brink eer aandoen. In dat kader gaan betrokken professionals de aankomende weken op zoek naar nieuwe ideeën. Niet achter het bureau, maar door inspiratie op te doen op een andere plek.

Op woensdag 30 oktober vindt in Meppel een interactieve werksessie plaats met betrokken partijen bij de ontwikkeling. Bent u mogelijk geïnteresseerd in een nieuwe woning aan de Brink en vindt u het leuk om met ons mee te denken? U bent van harte welkom om deel te nemen aan de sessie!

Het programma

Vanaf 11:00 bent u welkom in De Wheem te Meppel. Om 11:30 starten we echt met het programma. Na een  voorstelrondje beginnen we met een presentatie over nieuwe trends en ontwikkelingen in onze samenleving. Vervolgens spelen we met elkaar een kernwaardenspel: wat zijn de kernwaarden van Wilhelminaoord en van de Brink die we als uitgangspunt moeten nemen als we iets willen ontwikkelen?

Na het nuttigen van een broodje gaan we op pad in Meppel. In groepjes lopen we door de stad en maken we foto’s van alles wat ons in positieve of negatieve manier opvalt en wat ons verbaast of verrast. Zo’n twee uur later komen we weer bij elkaar en koppelen we onze bevindingen terug. Welke inspiratie en voorbeelden willen we meenemen naar Wilhelminaoord en wat laten we in Meppel? Iets voor 17:00 uur ronden we af. Voor wie wil is er na afloop nog een hapje en een drankje.

Aanmelden 

We hopen dat u de 30e in de gelegenheid bent mee te doen en uw ideeën met ons de delen!

Als u mee wilt doen, vragen we u om u van tevoren aan te melden in verband met de catering en overige voorbereidingen. U kunt zich aanmelden voor de sessie door een mail te sturen naar annelies@beyondnow.nl, of telefonisch: 06 53 79 36 98 (Annelies van der Nagel).


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.