Gisteren vond de feestelijke ondertekening plaats van het grondcontract voor ParkEntree in Schiedam, de eerste locatie van Senior Smart Living. Namens de gemeente Schiedam tekenden de drie wethouders Patricia van Aaken, Alexander van Steenderen en Marcel Houtkamp. Namens het ontwikkelende team van Blauwhoed zette Phillip Smits zijn handtekening.

Mooi om te zien dat ongeveer de helft van de aanwezigen bij de ondertekening een potentiële koper of huurder van ParkEntree was. Fijn om ook met hen deze nieuwe stap in de concretisering van onze ideeën van prettig, vitaal en betekenisvol wonen voor mensen die toevallig iets ouder zijn te kunnen delen!

In september zal de start verkoop plaatsvinden, en enkele maanden daarna de start verhuur. Los van de de afzet van de woningen zullen we de komende maanden verder vorm geven aan Vitaal&Zo, de hospitalitymanager voor het clubhuis in ParkEntree. Want daarin zit één van de bijzondere elementen in het concept dat wij hebben ontwikkeld. ParkEntree is meer dan wonen alleen. Met elkaar willen we ParkEntree een plek laten zijn waar je als bewoner best wel 150 zou willen worden, omdat het leven er goed is.

 


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.