IMG_1117

Gaat u mee op mini-excursie naar de Highlights van Noord-Holland op donderdag 3 april?

Na een geslaagde tour in november naar Zuihollandse highlights organiseert Beyond Now op 3 april een excursie langs recente en bijzondere gebiedsontwikkelingen in Noord-Holland. Op ons programma staan Campus Diemen Zuid – een bijzondere transformatieopgave die Diemen in de kijker zet bij studenten, de waterwoningen van Steigereiland – de eerste wijk met waterwoningen die niet als woonboot maar als vastgoed gerealiseerd zijn – en het nieuwe stadscentrum van Zaanstad, Inverdan, dat met haar spraakmakende architectuur de stad een boost geeft. Bij de projectbezoeken staan we stil bij de onderscheidende karakteristieken, aanpak, succesfactoren en ‘lessons learned’ van concept en proces.

Het programma is bedoeld voor gemeenten, vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars, corporaties, architecten en andere vastgoedprofessionals. We starten om 10:15 en sluiten om 17:00 af met een netwerkborrel. Deelname bedraagt 75 euro inclusief lunch en borrel. Vervoer tussen de projecten is op eigen gelegenheid (carpoolen uiteraard mogelijk).

U kunt zich inschrijven door een mail te sturen naar annelies@beyondnow.nl of alex@beyondnow.nl met daarin uw naam, zakelijke contactgegevens en eventuele bijzonderheden voor de lunch. Ook horen we graag van u of u met de auto of het openbaar vervoer komt.

We hopen dat het programma u aanspreekt en zien u graag op 3 april!

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

diemenzuidCampus Diemen Zuid is de transformatie van het kantorencomplex Diemervijver van 43.000 m2. Meer dan de helft van de geplande 940 studentenwoningen is in 2013 door Snippe Beheer gerealiseerd en verhuurd. De volgende fase zal naar verwachting voor de zomer van 2014 zijn afgerond. Campus Diemen Zuid is een studentencampus naar Amerikaans model. Bij de ontwikkeling is speciaal gedacht aan de wensen van de moderne student. Als je hier komt wonen heb je direct 1.000 nieuwe vrienden. Als je geen college hebt, hoef je de campus niet af. Studeren, sporten, een biertje drinken of je boodschappen en de was doen? Alle campusfaciliteiten vind je letterlijk voor de deur. De wooneenheden hebben een afmeting van gemiddeld zo’n 28 m2. Studenten betalen er maandelijks 490 euro voor. Inclusief servicekosten en voorzieningen als fitness, wifi en tv komt het maandbedrag uit op 658 euro.

waterbuurtwestWaterbuurt West / Steigereiland is het eerste project waarin op een wat grotere schaal drijvende woningen zijn gerealiseerd als woning en niet als woonboot. Het verschil zit voornamelijk in de regelgeving en daardoor in de mogelijkheden die de bewoners hebben met hun huizen. De waterwoningen zijn drijvende woningen aan steigers, woningen op palen en dijkwoningen. Het betreft rondom vrij liggende of per twee of drie gekoppelde villa’s met dakterrassen en ligplaatsen voor boten. 57 Waterwoningen zijn koopwoningen en 18 zijn huurwoningen. Bij de koopwoningen is een overdekte parkeerplaats te koop in de parkeergarage op de locatie.

IMG_6578Inverdan is het nieuwe stadscentrum van Zaandam waar inmiddels een hoop smaakdiscussies over gevoerd zijn. Waar het centrum van Zaandam zo rond de millenniumwisseling nog uitblonk in pragmatiek waarbij beleving, emotie en verleiding ondergeschikt waren aan de functie, is er met Inverdan een geheel nieuwe koers ingezet. De uitermate saaie binnenstad is getransformeerd naar een centrum dat trots is op haar iconen. Niet voor niets is het centrum van Zaandam in de race voor de prijs van Beste Binnenstad 2013-2015 en voor de Gouden Piramide (rijksprijs voor ‘excellent opdrachtgeverschap’).

 


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.