Gelijkvloers wonen in een appartement dat volledig aan uw wensen en eisen voldoet. Dat kan in Ypenburg, Den Haag. De gemeente Den Haag geeft ruimte aan zogenaamde ‘CPO-intiatieven voor gestapelde bouw’. Ofwel, aan bewonersgroepen die hun eigen appartement willen ontwerpen. U bepaalt dus zelf hoe groot, hoe licht en hoe energiezuinig uw nieuwe appartement is, hoeveel kamers het heeft en hoe het precies is ingedeeld. En samen met uw toekomstige buren kiest u de architectuur van het gebouw, de inrichting van de daktuin, of er ook gedeelde ruimtes zijn waar u elkaar kunt ontmoeten…en alles wat u verder als bewoners belangrijk vindt. Iets voor u?

Tegelijkertijd…zelf een appartementengebouw ontwikkelen is nogal wat. Daarom nemen 8A Architecten en Beyond Now graag het initiatief om dit traject samen met u op te pakken. Van allereerste idee tot oplevering. 8A Architecten is een architectenbureau dat gespecialiseerd is in particulier opdrachtgeverschap. Beyond Now is procesbegeleider van woningbouwontwikkelingen waarin bewoners zelf aan het roer staan.

Om te bepalen of er voldoende mensen zijn die mogelijk interesse hebben om samen met ons hun droomappartement in Ypenburg te ontwikkelen, hebben we een korte enquête opgesteld. Met deze enquête inventariseren we ook wat de belangrijkste wensen zijn. En hoe we die wensen bij elkaar kunnen brengen. We nodigen u van harte uit om de enquête in te vullen. We zijn benieuwd naar uw reactie en ideeën!

NAAR DE ENQUETE

Nieuwsgierig naar de rest? Op maandagavond 20 maart organiseren we een kennismaking en informatieavond over ons initiatief. Onderaan de enquête kunt u uw e-mailadres achterlaten om hiervoor een uitnodiging te ontvangen. Wie weet tot dan!

Voor vragen, neem contact op met Annelies van der Nagel van Beyond Now via 0653793698.

Voor meer informatie over Ypenburg en het ontwikkelproces, zie https://www.denhaag.nl/home/bewoners/stadsdelen-en-wijken/leidschenveen-ypenburg/to/Kavels-Ypenburg-deelplan-20.htm


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.