Naast het Beatrixpark in Schiedam komt de eerste Senior Smart Living-woonbuurt. Op 11 maart ondertekenden de gemeente Schiedam en Blauwhoed de grondreserveringsovereenkomst in de ontwikkeling van de buurt met de naam ParkEntree. Blauwhoed, Beyond Now, Syntrus Achmea Real Estate & Finance en Inbo ontwikkelen ParkEntree in nauw overleg met geïnteresseerden. Kijk ook op www.parkentree.nl.

Wonen, werken en recreëren met leeftijdsgenoten
ParkEntree is een ontwikkeling volgens het leefconcept Senior Smart Living. Hierin staan de kernwaarden verbinden, genieten, ontplooien en leven centraal. Op een mooie plek in de stad, nabij het Beatrixpark en op slechts een paar minuten van de historische binnenstad, ontwikkelen we in co-creatie met bewoners een nieuw thuis voor mensen die het leuk vinden om te wonen, werken en recreëren met leeftijdsgenoten.

Bijzonder aan ParkEntree is dat we inzetten op een combinatie van vakantiegevoel en zinvol leven en dat we behalve woningen ook een clubhuis ontwikkelen waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Informatiebijeenkomst en website
Op woensdag 25 maart organiseren we de eerste informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden in de ideeën achter Senior Smart Living in ParkEntree.


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

1 reactie

Marc Kraan · 12/03/2015 op 12:26

Gefeliciteerd! Supergaaf. Verkoop- en Klantbegeleiding in onze achtertuin? Havestate/Marc Kraan

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.