Er wordt hard gebouwd aan het eerste Senior Smart Living project ParkEntree in Schiedam, een ontwikkeling waarin Beynd Now samenwerkt met Blauwhoed, Inbo en D&S Vastgoed. In ParkEntree komen 89 woningen in verschillende uitvoeringen: één- en tweelaagse verandabungalows, hofbungalows, singelwoningen, twee, drie- en vierkamerappartementen en penthouses. Én een lounge voor de kopers en huurders.

Aan de hofappartementen wordt nog niet gebouwd; die bouw zal binnenkort starten. Maar alle andere woningen komen inmiddels tot wasdom. De verandawoningen zijn het verst gevorderd, met een buitengevelblad dat al gemetseld is. Van de Singelwoningen is de afgelopen weken de fundering gelegd. Mooi om te zien dat dromen werkelijkheid worden.


eenlaagse verandabungalow en singelappartementen


singelappartementen


een- en tweelaagse verandawoningen


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.