Beyond Now was één van de panelleden tijdens de tweede sessie van het congres Samen zorgen voor prettig wonen dat het Ministerie van BZK, de Woonbond, VNG en Aedes vorige week samen organiseerden.

In de tweede sessie gingen Hans Adriani (wethouder Nieuwegein) / voorzitter task force wonen en zorg, Hester van Buren (directeur – bestuurder Rochdale), Erina Valente (belangenbehartiger maatschappelijke opvang), Hans Ton (directeur Wonen BZK) en Alex Sievers (Beyond Now) specifiek in op leefbaarheid, wonen en zorg.

De eerste sessie, met als thema het versnellen van nieuwbouw, was een gesprek tussen Martin van Rijn (voorzitter Aedes), Zeno Winkels (Algemeen directeur Woonbond), Desiree Uitzetter (voorzitter bestuur NEPROM), Hans Ton (directeur Wonen ministerie BZK) en Harriët Tiemens (Wethouder Nijmegen).

Tussen de sessies door was er ruimte voor twee keynote speakers: Frank Vermeij (Ortec Finance) en Martijn Kole (Lister).

Het congres is terug te kijken via de onderstaande link:


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.