Donderdag 4 februari om 15:00 gaat het unieke project van ’t Erf van Burg in verkoop! 17 extreem duurzame woningen met hoogwaardige architectuur, in een enorme landschapstuin mét voedselbos. In Den Burg op Texel.

’t Erf van Burg is een buurt waarin buitenleven centraal staat. Hartstikke groen, met zeeën van ruimte. Samen met KRKTR Projectontwikkeling zijn wij initiatiefnemer van deze bijzondere buurt. KRKTR als projectontwikkelaar dus, Beyond Now als conceptontwikkelaar en straks als procesbegeleider bij de cocreatiesessies met bewoners. Samen met ORGA architect, Buiten5, Merosch, Divapro en Kolthof hebben we het plan de afgelopen tijd uitgewerkt.

Duurzame en fraaie woningen

De woningen zijn super duurzaam, met een EPC score van maar liefst -0,5. Bewoners hebben straks dus geen energierekening. De vorm van de gebouwen is geïnspireerd op traditionele Texelse gebouwtypologieën, maar dan op een eigentijdse manier. En met oog voor detail, bijvoorbeeld terug te zien in de verfijnde gevellijnen, gebalanceerde overstekken en fraai in het dak geïntegreerde zonnepanelen. 

Wonen in een woonlandschap!

Wonen in ’t Erf van Burg is ook wonen met elkaar. Omdat het leuk is en omdat je samen zoveel meer kan. Alle woningen hebben een privé buitenruimte en daarnaast een aandeel in de enorme landschapstuin. Dat biedt kansen voor allerlei slimme, groene en leuke voorzieningen rondom het huis die je in een reguliere privétuin simpelweg niet kwijt kunt. Of in elk geval niet allemaal tegelijk. Hoe de landschapstuin er precies uit komt te zien, dat bepalen de bewoners met elkaar. Hiervoor organiseren we straks een aantal cocreatiesessies. 

Op de website www.heterfvanburg.nl is veel meer te zien en te lezen over het project.

Of blader eens door de online brochure.

Welkom op ’t Erf van Burg!


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.