NVB – branchevereniging voor ontwikkelaars en bouwondernemers – en Beyond Now organiseren van 17 tot en met 20 mei 2017 een studiereis naar Helsinki en Espoo. Waarom Finland? Omdat Finland een heel eigen kijk heeft op stedelijk leven. Omdat stedelijk wonen en nieuwe duurzame technologieën hier hand in hand gaan. Omdat de mens in Finland al heel lang centraal staat in vastgoedontwikkelingen. Omdat de grootste innovatie-hub van Scandinavië juist hier is ontstaan. Omdat goed design voor Finnen bijna vanzelfsprekend is.

We bezoeken een aantal zeer interessante referentieprojecten, waaronder nieuwbouw- en herontwikkelingsprojecten in centraal Helsinki, een Finse vorm van co-creatie in woningbouw, de Espoo Innovation Garden en verschillende architectonische highlights. We gaan in gesprek met ontwikkelaars, bouwondernemers, bewoners, architecten, gemeente Helsinki en enkele initiatiefnemers van start-ups. En natuurlijk ook met elkaar om van elkaar te leren en meningen uit te wisselen.

Klik hier voor meer informatie en om in te schrijven.


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.