Beyond Now organiseert een tweedaagse studiereis naar de Deense steden Aarhus en het nabijgelegen Silkeborg. Op ons programma staan twee bijzondere projecten die interessant zijn op het vlak van sociale duurzaamheid, en wat dat betekent voor welzijn, zorg en wonen. In Aarhus bezoeken we de woongemeenschap Rumlepotten, al meer dan 20 jaar een begrip in de regio en een voorbeeld van een prachtige balans tussen individuele en collectieve kracht. In Silkeborg staat het dagcentrum voor ouderen, Rosengardcentret op ons programma. Dit centrum toont het toekomstige werken: veel vrijwillige inzet en een positieve houding gericht op alles wat de doelgroep juist wel kan.

rumlepotten1

De studiereis vindt plaats op 24 en 25 september. Naar en van Aarhus zullen we vliegen, ter plaatse gebruiken we een bus voor het vervoer over land. Deelnemers komen uit de hoek van welzijn, zorg en wonen. Voor meer informatie of u aan te melden klikt u op de link hierna: Beyond Now Studiereis Denemarken 2013.

U kunt natuurlijk ook bellen: 0650685175 (Alex).


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.