Gedurende de kwakkelende afgelopen jaren op de vastgoedmarkt is er behoorlijk gerammeld aan bestaande structuren en werkwijzen. Doorsnee woonproducten vinden niet meer vanzelfsprekend afzet, de woonconsument heeft geroken aan meer zeggenschap in het ontwerpproces en het bezit van vastgoed heeft een andere betekenis gekregen. Om maar enkele veranderingen te noemen.

Om de aankomende jaren als ontwikkelaar, investeerder of gemeente succesvol te blijven op de vastgoedmarkt, is het noodzakelijk om een toekomstvisie en organisatiestrategie te formuleren die aansluit op deze nieuwe werkelijkheid. Daarvoor is het van belang om te weten hoe die nieuwe werkelijkheid eruit ziet. Wat heeft de crisis precies teweeg gebracht op de vastgoedmarkt, bij bestaande spelers en bij de woonconsument? Welke veranderingen vervagen met het terugtreden van de crisis en welke veranderingen zijn blijvend? Welke nieuwe trends zijn gaande die de marktkansen van de toekomst beïnvloeden? Hoe valt daar slim op in te spelen?

Tijdens een trendseminar staan deze vraagstukken centraal. Op prikkelende en interactieve wijze behandelen we trends van nu en straks. Sommige trends zijn specifiek van toepassing op de vastgoedwereld, andere trends en ontwikkelingen spelen zich af in bredere, maatschappelijke context. Bij deze laatste groep maken wij specifiek de vertaalslag naar wat dit betekent voor ons eigen werkveld en de woningmarkt in het bijzonder. Daarmee zet de sessie aan tot nadenken over de toekomstvisie van uw organisatie en dienstverlening. Daarnaast is het seminar enthousiasmerend en leuk!

IMG_9924


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.