‘Zo wil ik wel 150 worden’ is een initiatief van Beyond Now en MaPaLaNa. Ons gezamenlijke bedrijf Vitaal&Zo organiseert voor de iets oudere buurtbewoners het hospitalitymanagement, verbindt hen met elkaar en helpt hen betekenis te blijven hebben in het leven. Dat doen we gastvrij, persoonlijk en betrokken en voor het eerst in de nieuwbouw van ParkEntree in Schiedam. Vitaal&Zo levert de hospitalitymanager (gastvrouw/heer) die de bewoners aldaar faciliteert in al hun lifestyle wensen en eisen. Die, met andere woorden, ervoor zorgdraagt dat de bewoners lekker kunnen leven, hun ding kunnen doen, makkelijk andere mensen kunnen ontmoeten, genieten van het leven en zichzelf kunnen blijven ontplooien. Vitaal&Zo organiseert verbindingen en exploiteert voor en samen met de bewoners het clubhuis waar veel activiteiten kunnen worden verricht.

Ons initiatief is gebaseerd op ons streven te kunnen voorzien in meer op de doelgroep 55-plus toegesneden woonproducten. Wat ons hierbij voor ogen staat is niet zo zeer een zorgomgeving, maar vooral een leefomgeving waarin mensen naar wens en behoefte kunnen blijven participeren. Niet omdat dat moet, maar omdat het leuk is deel te blijven uitmaken van de samenleving.

Kijk ook eens op Facebook

 


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

1 reactie

Grondcontract ParkEntree - Beyond Now · 27/06/2016 op 15:56

[…] het clubhuis en het daaraan gekoppelde tweede hoofdonderwerp, de hospitality aanpak, kun je hier verder […]

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.