De presentatie van het nieuwe Blauwe Kamer Jaarboek vindt plaats op zaterdagmiddag 2 december in het Rijswijkse woonproject Geworteld Wonen dat Inbo en Beyond Now hebben ontwikkeld. De collectieve zelfbouwwijk is een van de 17 projecten die in dit jaarboek zijn opgenomen. Na een toelichting van commissievoorzitter Joks Janssen op de inhoud van deze jaarboekeditie, vertellen architect Jeroen Simons en een bewoner over de totstandkoming van dit bijzondere woonproject.

De bijeenkomst eindigt met een panelgesprek onder leiding van journalist Vincent Kompier over hoe we de hedendaagse woonopgave van oplossingen kunnen voorzien. Dit betreft niet alleen een kwantitatieve vraag (waar komen die woningen te staan), maar ook een kwalitatieve verkenning: waar moeten welke woonmilieus gerealiseerd worden en in hoeverre kunnen koppelingen gelegd met actuele vraagstukken.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier

 


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.