Met Heijmans en de gemeente Heusden werkt Beyond Now aan het Centrumplan in de kern Vlijmen. In het schetsplan voor het nieuwe dorpshart staat een markant gebouw op het Plein gepland waarin een nieuwe supermarkt, ca 15 nieuwe winkels daaromheen, 45 woningen en een ondergrondse parkeergarage voor ongeveer 210 auto’s. Op straatniveau zijn er dan ook nog ongeveer 140 parkeerplaatsen. Het openbaar gebied wordt sfeervol ingericht: bomen, banken, trappen en parkeerbeugels (‘nietjes’) voor de fietsers. Toegankelijk voor ouders met kinderwagen en mindervaliden.

Centrum Vlijmen

Onze rol is het organiseren en begeleiden van enkele woonateliers met potentiële kopers en huurders van de nieuw te realiseren woningen. Een type werk waarin Beyond Now zich de laatste jaren in gespecialiseerd heeft vanuit onze fascinatie voor vraaggericht woonbeleid. De eerste workshop vindt plaats op woensdag 26 juni. Na de zomervakantie volgen er meer. Onderwerpen waarover we met elkaar in  gesprek gaan zijn onder andere: Hoe wilt u wonen en wat vindt u daarbij vooral belangrijk? Wat maakt van uw huis ook echt uw thuis? Wat moeten wij doen om het wonen in het dorpshart nog beter te maken?

Het woonatelier vindt plaats op woensdagavond 26 juni, om 19.30 uur in het gemeentehuis in Vlijmen (Julianastraat 34). Inloop met koffie is vanaf 19.15 uur.


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.