RIJSWIJK, maandagavond 30 juni – een gezellige en zeer drukbezochte informatieavond over Geworteld Wonen in het infocentrum van RijswijkBuiten.

Geworteld Wonen = wonen op een landgoed met heel veel (moes)tuin…en dat in het midden van de Randstad. Beyond Now is samen met Inbo initiatiefnemer van het cocreatieproject en procesbegeleider.

Geïnteresseerden in Geworteld Wonen zijn mensen die iets met groen hebben – niet per se groene vingers, maar “niet je tuin willen betegelen”. Mensen die duurzaamheid en kindvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. En mensen die het leuk vinden om hun buren net iets beter te kennen dan in een doorsnee straat. Dus, samen… maar ook de deur dicht kunnen doen. Geworteld Wonen bedient deze doelgroep in fysiek, sociaal en organisatorisch opzicht. Geworteld Wonen in een notendop: Groen, gezond, ondernemend, duurzaam en leuk!

Ilse Duijvestijn is één van de toekomstige bewoners van Geworteld Wonen en trapt de informatieavond af met een hartelijk welkom. Vervolgens neemt Alex iedereen mee in de ins en out van het project. Arnold Homan van Inbo geeft een toelichting op het ontwerp van de woningen en het materiaalgebruik. Onder het genot van een lekkere kop koffie of thee vindt vervolgens de meet & greet met al ingeschreven toekomstige bewoners plaats.

Meer info over Geworteld Wonen vindt u op www.geworteldwonen.nl.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.