Voor Attifa heeft Beyond Now een bedrijfsplan opgesteld om hen te helpen in de positionering van de nieuwe organisatie.

Attifa werkt aan een breed pakket van zorg- en dienstverlening gericht op senioren met een islamitische cultuur. Inmiddels is de dagbesteding voor Marokkaanse dementerenden van start gegaan in het voormalige ROC gebouw in Kanaleneiland, en zijn we voor een woongemeenschap van 30 wooneenheden op zoek naar een leegstaand en te herontwikkelen pand. Wat we zoeken is zo’n 2.400-3.200 m2 bvo in de wijken Kanaleneiland Noord, Transwijk, Overvecht of Lombok, al dan niet met een vastgoedbelegger. Wat we bieden is ongeveer 30 enthousiaste Marokkaanse huurders in de leeftijdscategorie vanaf 55. Wie kan ons verder helpen?

Graag een reactie via alex @ beyondnow.nl of 06 50685175

 


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

2 reacties

Kria Djoyoadhiningrat · 07/10/2014 op 06:31

Hey Alex, mooi initiatief!

Ik hou vanuit m’n ooghoeken ook altijd leegstand in Utrecht in de gaten, in principe voor wat kleinere metrages.

Maar aan de Ravellaan 1 staat een pand van de gemeente voor de afdeling stadsontwikkeling. Niet de grote flat, maar een behapbaar kantoor. Bij nagaan op de transformatiekaart staat deze vermeld met een oppervlakte van 4000m2. Deze afdeling komt straks in het centrale Stadskantoor, dus komt vrij. Mooi en centraal gelegen, op het randje van Transwijk/Lombok/Oog in Al, schuin tegenover de Munt. Wat wil je nog meer?

En langs de Kaap Hoorndreef staan al een tijdje een aantal moderne kantoorvilla’s leeg. Wordt aangeboden door Statement en DTZ Zadelhoff, resp. 0302670602 en 0302332552.

Misschien heb je hier wat aan, in ieder geval veel succes!

Kria

    Alex Sievers · 07/10/2014 op 06:48

    Dank je wel Kria voor je suggesties. We gaan kijken wat mogelijk is.
    groet
    Alex

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.