Ondanks, of misschien wel door de malaise op de vastgoedmarkt, zijn er de afgelopen jaren mooie projecten opgeleverd in ons land. Geen grijze muizen, maar bijzondere gebouwen en buurten die zich onderscheiden in concept, aanpak, architectuur of klantgerichtheid.

Op 28 november organiseren we ‘Highlights van Zuid-Holland’, een bezoek aan een drietal bijzondere en vernieuwende woningbouwontwikkelingen in het zuiden van de Randstad. Op het programma staan de Markthal in Rotterdam (Simon de Kruyff van Provast), De Oriënt in Den Haag (met Job van Zomeren van ERA Contour) en Nieuw Leyden in Leiden (met projectdirecteur Alexander de Vries), en tussendoor een lunch in Katendrecht.

Het programma is bedoeld voor gemeenten, vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars, corporaties, architecten en andere vastgoedprofessionals. We starten om 10:30 en sluiten om 17:00 af met een netwerkborrel. Deelname bedraagt 75 euro inclusief lunch en borrel. Vervoer tussen de projecten is op eigen gelegenheid (carpoolen uiteraard mogelijk). Meer informatie volgt binnenkort op onze website. Voor vragen of voorinschrijving kunt u contact met ons opnemen.

nieuw-leyden-7328


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.