Al meer dan tien jaar laten wij ons inspireren door wat er over onze grenzen heen gebeurt op het vlak van wonen door en voor senioren. Vooral de Verenigde Staten en Scandinavische landen vinden we op dit vlak interessant. De VS is vooral boeiend omdat het vele voorbeelden laat zien van hoe je zonder subsidiestromen toch tot buurten en wijken kunt komen waar mensen op een hogere leeftijd prettig wonen en participeren in de samenleving. Onze ervaringen in de VS delen we graag op woensdag 16 april in Utrecht met u.

Dan nemen we u graag twee uur lang mee op reis, langs voorbeelden van marketing, zorg en welzijn, ambassadeurschap, beheer met vrijwillige inzet, seniorenconcepten, communitybuilding en zelfredzaamheid. Aan de hand van verhalen en foto’s laten we u kennis maken met inspirerende Amerikaanse voorbeelden die ons in de afgelopen reizen geraakt hebben en waar we iets mee kunnen in onze eigen vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Concreet en out-of-the-box. Verrassend en toepasbaar. Natuurlijk geven we u ook graag een korte introductie op het programma van onze aankomende reis naar Sun City, Arizona, Las Vegas en Los Angeles in november van dit jaar: New Gold Dream.

De lunchreis duurt van 12.00 tot 14.00 uur. Wij zorgen voor een broodje. Vanzelfsprekend is er veel ruimte voor interactie.

Voor wie is deze bijeenkomst interessant?

  • Voor iedereen die zich bezig houdt met wonen, welzijn en zorg, waaronder projectontwikkelaars, overheden, zorginstellingen, adviseurs, corporaties, beleggers, architecten, stedenbouwkundigen, communicatiebureaus en kennisinstellingen.

De bijeenkomst vindt plaats in Utrecht, direct naast het centraal station: Catharijnesingel 47, 3511 GC Utrecht.

Deelname is gratis. Voor meer informatie of om u aan te melden, neem contact op met Alex (alex@beyondnow.nl | 06 50 68 51 75) of Annelies (annelies@beyondnow.nl | 06 53 79 36 98).

Klik hier voor een doorkijkje naar het programma van de studiereis.


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

1 reactie

NIels Hinse · 21/02/2014 op 12:12

Hi Alex,

het kernthema van de Cordialis Living Group!!
ook deze bijeenkomst staat nu mijn mijn agenda.

tot horens
Niels

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.