Geworteld Wonen is het CPO project in RijswijkBuiten dat Beyond Now samen met Inbo, de gemeente Rijswijk en een kerngroep van toekomstige bewoners vormgeeft. Geworteld wonen onderscheidt zich van andere nieuwbouwprojecten door de vraaggerichte aanpak en het karakter van stadslandbouw, een landgoedsetting en een hoge ecologische ambitie.

boerderijwoningen

In oktober sluiten we met elkaar een intentieovereenkomst om de ontwikkeling daadwerkelijk waar te maken. Tegelijkertijd hebben wij de afgelopen maanden met elkaar gewerkt aan een aantrekkelijke groene omgeving en mooie huizen in verschillende ontwerpen en prijssegmenten. In Geworteld Wonen worden ongeveer 53 huur- en koopwoningen gerealiseerd: grondgebonden rijwoningen, hoekwoningen, geclusterde boerderijwoningen, appartementen en groepswoningen. Geworteld Wonen is een project in de vorm van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap wat inhoudt dat de deelnemers in Geworteld Wonen een zeer grote mate van vrijheid hebben in het proces.

Geworteld Wonen is inmiddels in het stadium van voorinschrijving, waarin de interesse van kopers en huurders in het project wordt geconcretiseerd. Voorinschrijvng geeft kopers en huurders het recht om deel te nemen aan de bewonersbijeenkomsten, waarin het plan en de CPO-vereniging verder vorm gegeven zullen gaan worden. Daarnaast geeft voorinschrijving het recht op de eerste keuze voor een nieuw te realiseren woning zoals aangeboden in Geworteld Wonen. De datum van voorinschrijving bepaalt het eerste recht van keuze, waarbij voor bewoners die al voor 16 september 2013 betrokken zijn geweest, de datum van eerste deelname aan de activiteiten geldt.

Lees verder op de pagina van Geworteld Wonen

8674_Geworteld Wonen_vogelvlucht_kleur_20130723


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.