Nieuwsbericht door: De Mierlose Krant Klik hier om het bericht op Mierlonu.nl te lezen

MIERLO-HOUT – Tijdens een drukbezochte CDA bijeenkomst zijn maandagavond 28 oktober de plannen voor een nieuw centrum van Mierlo-Hout nader toegelicht. Na de opening door CDA voorzitter Albert van Dam kreeg fractievoorzitter Jan Roefs het woord om de politieke actualiteit toe te lichten. 

De plannen voor Mierlo-Hout zijn nader toegelicht door projectleider Alex Sievers van Beyond Now en van Compaen directeur Joost Lobee. Een vijftal partijen heeft hiervoor haar  krachten gebundeld; Woningcorporatie Compaen, Savant, QliQ primair onderwijs, de ondernemersvereniging en de wijkraad

Nieuwbouw plannen
In maart 2020 zal Compaen beginnen met de bouw van de veertig huurappartementen bij de Voorstadhalte. Verder zullen nog tien koopappartementen gebouwd gaan worden. Na deze realisatie zal begonnen worden met de nieuw- en verbouw van Alphonsus aan de Hoofdstraat. De huidige bewoners verhuizen dan tijdelijk naar de appartementen van deze nieuwbouw woonplek.

Volgens planning zal dan ook de nieuw- en verbouw van de Odulfusschool plaat gaan vinden. Extra aandacht gaat uit voor het parkeren en het autoluw maken van de Hoofdstraat. Belangrijk daarbij is dat de ondernemers en winkeliers goed bereikbaar blijven voor het winkelend publiek.


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.