Van 19 tot en met 25 maart 2016 organiseert Beyond Now haar jaarlijkse studiereis naar Noord Amerika. Ditmaal zijn onze bestemmingen Vancouver in Canada en Phoenix in Arizona. De eerste belangstellenden hebben zich inmiddels ingeschreven.

Nu er in de wereld van vastgoed- en woningontwikkeling sprake is van nieuw elan, is het van belang het blikveld te openen en de juiste inspiratie te vinden voor onze ambities en mogelijkheden in Nederland. Op weg naar een gezonde woningmarkt zullen we de markt moeten maken, zorgen voor onderscheidende woningen en leefmilieus, veel meer oog hebben voor wat de consument wil, inzetten op gerichte marketing en zorgen voor leefbaarheid en waardevastheid in de opvolgende jaren met klantgericht beheer en (hospitality)management. Want hoe bereiken en bedienen we nou echt onze klanten? En waar kunnen we beter inzicht krijgen in de ins en outs van marketing en management dan in Amerika?

De studiereis die we organiseren heeft vastgoedmarketing en -management als hoofdthema’s. In eerdere studiereizen hebben we interessante referentieprojecten op deze vlakken ontdekt die een mooie basis bieden om van te leren voor de projecten in ons land. Vancouver en Phoenix hebben natuurlijk niet veel met elkaar te maken, maar samen bieden ze een zeer waardevolle kaleidoscoop van inzichten en ervaringen.

Klik hier voor meer informatie en inschrijving.


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.