In de ontwikkeling van Senior Smart Living zijn we in gesprek met enkele gemeenten. Sommige trajecten lijken wat sneller te gaan, in andere gemeenten komen locaties iets later beschikbaar. Mogelijk behoren voor wat betreft planning en fasering de gemeenten Rijswijk en Zaanstad tot de koplopers. Voor beide plekken willen we graag de reële interesse peilen en de mogelijke en wenselijke concretisering van Senior Smart Living op locatie uitwerken. We willen geïnteresseerde bewoners graag uitnodigen om met ons aan de slag te gaan in twee verschillende workshops.

Hoe wilt u wonen?
Op vrijdag 21 maart tussen 14.00 en 16.00 uur organiseert het team van Senior Smart Living een werksessie in Rijswijk. Samen met de doelgroep willen we voor een concrete plek in de nieuwbouwlocatie RijswijkBuiten werken aan een mooie buurt voor ons concept. RijswijkBuiten is een nieuwbouwlocatie tussen Rijswijk en Delft in. De locatie ligt op slechts enkele minuten van het historische hart van Delft, dicht bij het grote winkelcentrum In de Boogaard in Rijswijk en tegen het Wilhelminapark aan. Ietsjes verderop liggen de Nootdorpse Plassen en de Delftse Hout.

Op vrijdag 4 april tussen 13.30 en 16.00 uur organiseert het team van Senior Smart Living een werksessie in Zaanstad. Dan willen we voor verschillende concrete locaties in de stad nagaan welke de meest aantrekkelijke en kansrijke zijn voor ons concept. Zaandam, als hart van Zaanstad is de laatste jaren sterk vernieuwd, met een attractief en gezellig stadscentrum. De stad is goed bereikbaar met de trein en ligt temidden van fraaie natuur zoals het llperveld. Ook de Zaan met zijn historische plekken als de Zaanse Schans en de Verkadefabriek is een lust voor het oog.

Beide werksessies staan in het teken van de vertaling van het concept zoals we dat eerder hebben ontwikkeld naar de Rijswijkse en Zaanse situaties. In deze twee en de opvolgende gaan we in op de woonomgeving, de woningen en de organisatie en marketing.


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.