Het gaat goed met ons project Geworteld Wonen in RijswijkBuiten. Afgelopen week is de laatste van 17 woningen in de eerste fase verkocht en is de tweede fase al goed op streek. Dat heeft ons doen besluiten fase 3, Het Hoofdhuis, ook in aanbod te brengen. In fase 3 staat, anders dan in de twee eerdere fases, een appartementencomplex op het programma. Appartementen met een balkon en een tuin, omdat alle bewoners van Geworteld Wonen ook eigenaar worden van een deel van de collectieve moestuin.

Het Hoofdhuis heeft 16 appartementen variërend tussen 87 en 141 m2 en 4 penthouses. De prijsniveaus variëren vanaf circa 230.000 euro.

Geworteld Wonen: groen , gezond, duurzaam, leuk. Wonen rond een moestuin midden in de Randstad. In Geworteld Wonen werkt Beyond Now samen met de bewonersvereniging, Inbo en Dura Vermeer.

 


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.