Welkom in Kunadacs, Hongarije. Welkom op het prachtige landgoed Kunadacs Nyúgdias Lakopark (senior living villapark) even buiten het dorp. Hier op dit 10 hectare grote landgoed zullen vanaf het komende jaar zo’n 100 woningen en appartementen worden gebouwd voor senioren uit met name Nederland. De achterliggende gedachte is om een community te ontwikkelen waar nabuurschap nog vanzelfsprekend is. Waar je veilig en onbezorgd kunt leven in een omgeving waar mensen omzien naar elkaar. Beyond Now werkt aan Happy Hungary Senior Living volgens de beginselen van ons concept Senior Smart Living!

En dat in een omgeving waar rust en ruimte in overvloed aanwezig zijn, en waar het leven puur is, en tegelijkertijd heel comfortabel. De omgeving nodigt uit om te wandelen, te fietsen of paard te rijden. Om op je eigen tempo te ontdekken. Op het landgoed zelf zijn verschillende voorzieningen aanwezig, zoals een lounge met een speciaal voor de bewoners bedoeld restaurant, een bibliotheek, verschillende hobbyruimten en een buitenzwembad. Een dokterspost met fysiotherapie is ontwikkeling evenals een fitnessruimte en wellness. Deze laatste zullen een plek krijgen in één van de twee gebouwen die het landgoed nu al sieren.

Happy Hungary Senior Living - landgoed

Rust en ruimte zijn er in de directe omgeving volop en het op zeer korte afstand gelegen Nationale Park Kiskunság. Maar ook reuring is nabij, in de historische provinciehoofdstad Kecskemèt, en in het wonderschone op slechts een uurtje rijden gelegen Boedapest. Ook de luchthaven Ferenc Liszt is binnen een uur bereikbaar.

Happy Hungary Senior Living werkt aan heerlijk wonen in een community waar senioren oog hebben voor elkaar. De woningen die we ontwikkelen liggen mooi ingebed in het landschap, en zijn tegelijkertijd goed bereikbaar en toegankelijk. Het landgoed nodigt uit om te wandelen en om de omgeving te verkennen. En om samen met andere Nederlandse senioren te genieten van een heerlijke tijd.

Meer weten? Kijk op happyhungary.nl

Villa type A
Villa type B

Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.