Een prachtige stap in het proces! We kunnen de start van de bouw van onze woningen in de eerste fase van Geworteld Wonen aankondigen: 8 januari 2015. Gezien de voorspoedige afzet op dit moment van de 21 hofwoningen, boerderijwoningen en groepswoningen is nu een concrete planning te maken. Dat betekent dat we in bijzijn van de wethouder op 14 juli een persmoment beleggen en de eerste boom van de toekomstige moestuin planten.

Geworteld Wonen is wonen en tuinieren op Buitenplaats Sion in RijswijkBuiten

Het klinkt als een droom. In de overvolle Randstad op een landgoed wonen met een hectare grond, waar je zelf je eigen voedsel produceert. Niet als baron of jonkvrouw, maar met zo’n vijftig gewone huishoudens. Dat is Geworteld Wonen. Op de plek van de voormalige buitenplaats Sion, in RijswijkBuiten tussen Delft en Rijswijk, realiseren Inbo en Beyond Now samen met de toekomstige bewoners, de gemeente Rijswijk en bouwer Dura Vermeer deze droom.

Lees verder op geworteldwonen.nl


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.