img81441

Studiereis Detroit 10 t/m 14 oktober 2015

Detroit: de stad waar ooit 1,9 miljoen mensen woonden en nu nog slechts 700.000. De wereldstad die Detroit ooit was, is niet meer. Leegstand, verpaupering en lege percelen bepalen het stadsbeeld. Tot je verder kijkt. Dan blijken er vele initiatieven van onderaf te worden genomen en zijn er vele kunstenaars actief. De centrale vragen tijdens onze aankomende reis: heeft Detroit een toekomst? Wat kunnen wij leren van ‘the rise en fall’ en de nieuwe energie die deze stad vandaag de dag kenmerkt? En, is dit het moment om in Detroit te investeren? We bezoeken verschillende highlights, staan stil bij de do’s en don’ts die de harde werkelijkheid van de stad ons leert én we verdiepen ons in het investeringsklimaat in de stad. Met de huidige lage vastgoedprijzen, een groeiende populatie in Downtown en Midtown, de komst van nieuwe bedrijven en een (nog) goede verhuurmarkt liggen er namelijk ook kansen in Detroit. Tijdens de reis kunt u ook kennis maken met onze lokale partners in Detroit, zien hoe het herstel in de opkomende woonwijken vordert en investeringsobjecten bezichtigen. Om vervolgens zelf als deelnemer aan de studiereis de afweging te kunnen maken of investeren in Detroit al dan niet een gouden kans is.

Klik hier voor meer informatie en het programma van dag tot dag.

img81016IMG_3309img81338img65069

Verlenging New York 15 t/m 16 oktober 2015

Optioneel bieden we na de 5-daagse studiereis naar Detroit een verlenging aan van 2 nachten naar booming New York. In New York manifesteren globale en lokale trends zich in interessante voorbeelden van nieuwe woonproducten, waaronder de steeds populairder wordende tiny apartments, van optimale marketing en van alternatieve beheermodellen.

Klik hier ook voor meer informatie en het programma van dag tot dag.

Preview: lunchreis 18 maart

Op 18 maart van 12:00 tot 14:00 organiseren we een gratis lunchlezing, waarbij we u aan de hand van verhalen en foto’s kennis laten maken met inspirerende Amerikaanse voorbeelden die ons in de afgelopen reizen geraakt hebben en waar we iets mee kunnen in onze eigen vastgoed- en gebiedsontwikkeling. Concreet en out-of-the-box. Verrassend en toepasbaar. We geven ook een korte introductie op het programma van de aankomende reis naar Detroit. Voor meer informatie over de lunchreis, klik hier.


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.