Met ZILT architecten en Schurink Planontwikkeling werkt Beyond Now aan een plan voor de herontwikkeling van het Boogplein in het Groningse Winsum. Dit plan, dat voorziet in kleinschalige bebouwing rond een nieuw aan te leggen pittoresk haventje is een eigen initiatief van genoemde partijen. Het Boogplein in het hart van het historische dorp ligt al een decennium braak en vraagt om een aantrekkelijke invulling. In ons plan combineren we woningbouw voor senioren en gezinnen met horeca en detailhandel, en maken behalve voor bewoners ook voor toeristen het dorpscentrum weer interessanter. Een goede parkeeroplossing is vanzelfsprekend onderdeel van het plan, ook al omdat we de verkeersdruk in het centrum willen beperken.

De Ommelander Courant en het Dagblad van het Noorden hebben vorige week aandacht aan ons initiatief besteed. Klik hier voor het artikel in de Ommelander Courant.

Klik hier voor het artikel in het Dagblad van het Noorden.


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.