De nieuwe senior is ondernemend en kritisch. Om hem als klant te binden en te faciliteren in zelfredzaamheid is in deze tijd van transitie meer nodig dan een “geschikte” woning of een “passende” dienstverlening op het gebied van welzijn en zorg. Een woning moet comfortabel zijn, aantrekkelijk, zorgeloos, betaalbaar, verleidend. Diensten moeten klantgericht, empatisch, flexibel en motiverend zijn. En dan blijkt dat ook senioren niet over een kam te scheren zijn. Oftewel: woningen en woonconcepten moeten aansluiten bij de specifieke wensen en leefstijl van de doelgroep. De Verenigde Staten zijn een prachtige inspiratiebron voor nieuwe ontwikkelingen op dit vlak, vanuit de sterke klantgerichte benadering en de aandacht voor marketing. Beyond Now is expert op het vlak van senioren en wonen en studiereizen rond dit thema, en heeft grote ervaring in de VS.

Van 6-10 juni 2015 organiseren we een compacte studiereis naar Florida, alwaar op relatief korte afstand van elkaar enkele bijzondere woon, welzijns- en zorgprojecten te vinden zijn. En waar Beyond Now door eerdere bezoeken een goede band heeft opgebouwd met mensen die ons graag ontvangen en vertellen over wat hen in deze wereld aanspreekt en bezighoudt.

Centraal in de studiereis staan twee internationaal spraakmakende communities voor senioren: Sun City en The Villages. Daarnaast bezoeken we een keur aan andere interessante projecten, zoals het actieve leven in Solivita, Disney’s wijk Celebration, inclusief een kort bezoek aan het aldaar gelegen Celebration Health ziekenhuis, de thuiszorg van Home Instead, de luxe assisted living buurt van Sunrise Senior Living in Brighton Gardens en de vliegtuigwijk Hidden Lake.

U doet inspiratie op op het gebied van marketing, ondernemerschap, vrijwillige inzet, verleiding, hospitality, inspelen op gedeelde interesses, klantgerichtheid, ambassadeurschap en slimme businessmodellen. U gaat naar huis met minimaal 24 nieuwe inzichten op het gebied van ontwikkelen en beheren voor én met senioren. En u vergroot uw Nederlandse en buitenlandse zakelijke netwerk op persoonlijke wijze.

Ons programma op hoofdlijnen:

Dag 1: Vlucht Amsterdam – Orlando

Dag 2: Solivita en Celebration

Dag 3: Home Instead Senior Care en The Villages

Dag 4: Hidden Lake en Brighton Gardens of Tampa

Dag 5: Sun City Center en terugvlucht Tampa –  Amsterdam

De kosten voor deelname aan deze boeiende studiereis bedragen Euro 3.290 (excl. BTW) bij verblijf in een 1-persoonskamer of Euro 2.890 (excl. BTW) bij verblijf in een 2-persoonskamer (indien beschikbaar). Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of opent u het programma met inschrijfformulier.

De studiereis is eventueel te verlengen in Miami met onder meer een bezoek aan VI Aventura of Garden Grove.


Alex Sievers

Alex is al meer dan 25 jaar actief in de woningmarkt en woonbeleid. Zijn passie ligt in projecten waar elementen als gezondheid en gastvrijheid een belangrijke rol spelen. "Met attractieve en verrassende woonconcepten dragen we graag bij aan een (sociaal) duurzame samenleving".

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.